Vintage styling en advies

Speuren naar vintage schatten

Altijd al een keertje een echte jaren ’20, ’30, ’40 of ’50 look gewild? Of benieuwd waar u goede ‘vintage’ kunt kopen? Hierbij kan ik u helpen en advies op maat geven.

Het samenstelen van een historisch correcte look kan lastig zijn. Doordat ik al zo’n tien jaar dagelijks kleren uit de jaren ’30 tot ’50 draag weet ik precies waar deze te vinden zijn. Ik heb fingerspitzengefühl ontwikkeld voor het herkennen van kleren uit verschillende tijdperken en welke modes bij verschillende lichaamstypes passen. Ik kan helpen het juiste jurkje bij de juiste dame vinden. Dit kan zijn voor uiteenlopende doeleinden zoals theater, een speciale gelegenheid of algemene hulp bij het vinden van passende vintage kleren.

De verschillende looks van de jaren ’30, ’40 en ’50

Ik kan met u mee gaan shoppen waarbij ik u laat zien waarop u moet letten. Ook kan ik zelf op zoek gaan naar kleren die bij uw wensen zouden passen. Voor een eenmalige fotoshoot of een vergelijkbaar project heb ik een ruime voorraad aan jurken en accessoires om een outfit samen te stellen.

Een historisch verantwoorde outfit geïnspireerd door een illustratie uit 1938
Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: