Modeshows

– Eerstvolgende modeshow op 20 juni-

De sprekers en modellen van de modeshows

Hoe kunt u historische mode beter ervaren dan tijdens een modeshow? Samen met maatkleermaker Tom van het Hof en kunstenares Noortje Laan geef ik modeshows, waarbij u de mode van de twintigste-eeuw in beweging kunt zien. Tijdens de show wisselen wij elkaar af en vertellen u, vanuit onze verschillende specialismen, de geschiedenis van de mode en het verhaal achter de kleren die we aan hebben. Tijdens de standaard modeshow geven wij u in 12 looks een overzicht van de dames- en herenmode van ca. 1890 tot 1970. Deze show duurt ongeveer anderhalf uur zonder pauze of twee uur met een pauze, waarin accessoires kunnen worden bekeken.

Twee keer per jaar organiseren wij zelf een zomer- en wintershow maar u kunt ons ook inhuren om op een ander tijdstip voor u een show te komen geven op locatie!

De prijs voor een standaard modeshow op locatie bedraagt €650 excl. reiskosten. In overleg kunnen we tegen een meerprijs de show aanpassen aan uw specifieke wensen. 

Vintage zomermodeshow op 20 juni

Sfeerimpressie zomerse mode 1900-1970

Vlak voor de zomer begint brengen wij u onze eerstvolgende modeshow met zomerse mode uit de jaren 1900-1970. Het evenement vindt plaats 20 juni op een unieke locatie: het pittoreske dorpskerkje van Schoorl. Naast een overzicht van de dames- en herenmode van weleer kunt u luchtige japonnetjes, sportieve herenkleding en zomerse accessoires verwachten afgestemd op het seizoen!

Wilt u onze midzomershow bezoeken of een modeshow op locatie boeken? Dan kunt u een kaartje bestellen of een aanvraag doen door een mailtje te sturen naar het volgende adres:

Wanneer: 20 juni 2020, van 14.00 tot 16.00 met een pauze
Waar: Hervormde Kerk, Duinweg 5, 1871 AC, Schoorl
Kosten: Een kaartje kost €15-, eventuele consumpties kunt u ter plekke apart afrekenen

vintage.lezingen@gmail.com

Noortje, Tom en Birthe in kleding uit de jaren ’40, ’60 en ’30

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: